JulsonLuna

Staż : 1091 dni
Ranking ogólny : 4764.
Fundusze : 1 619 101 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Skarogniada
17:30
Energia
21%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 7330.37

Wytrzymałość
400.808
801.62
Prędkość
729.2595
1458.52
Ujeżdżenie
710.74
1421.48
Galop
994.0855
1988.17
Kłus
193.983
387.97
Skoki
636.31
1272.62
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 5 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: klaczWaga: 486 kg
Maść: Skarogniada Urodzona: 24.09.2022
Hodowca: JulsonLuna

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 14662.45
Wytrzymałość1676.69  Galop3875.98
Prędkość3061.38  Kłus800.66
Ujeżdżenie2769.88  Skoki2477.86
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-50.44
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1676.69
1676.69
1676.69
Prędkość
3061.38
3061.38
3061.38
Ujeżdżenie
2769.88
2769.88
2769.88
Galop
3875.98
3875.98
3875.98
3875.98
Kłus
800.663
800.663
Skoki
2477.86
2477.86
2477.86
Ta klacz ma 1409 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Winter Omega nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja