Nadiakuc

Staż : 3934 dni
Ranking ogólny : 48.
Fundusze : 1 042 433 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kasztanowata
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 9725.71

Wytrzymałość
492.67
985.34
Prędkość
1627.39
3254.78
Ujeżdżenie
774.62
1549.24
Galop
1087.03
2174.06
Kłus
224.4965
448.99
Skoki
656.65
1313.30
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 4 lata 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: ogierWaga: 542 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 20.09.2022
Hodowca: Aresja

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 16151.37
Wytrzymałość1958.91  Galop4116.88
Prędkość3484.83  Kłus881.68
Ujeżdżenie3091.47  Skoki2617.59
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-47.04
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: 20 Automatyczny zakup ~White Floyd~
Koń pełnej krwi angielskiej
87.5%
Pinto
12.5%

Jakość

Wytrzymałość
1958.91
1958.91
1958.91
Prędkość
3484.83
3484.83
3484.83
3484.83
Ujeżdżenie
3091.47
3091.47
3091.47
3091.47
Galop
4116.88
4116.88
4116.88
4116.88
Kłus
881.689
881.689
Skoki
2617.59
2617.59
2617.59
Ten koń ma 1558 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Automatyczny zakup nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja