MrDex

Staż : 888 dni
Ranking ogólny : 6334.
Fundusze : 4 965 416 equus
Historia właścicieli
Koń pociągowy Koń ban´ei Kasztanowata
16:15
Energia
30%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1439.05

Wytrzymałość
220.9195
441.84
Prędkość
87.842
175.68
Ujeżdżenie
149.397
298.79
Galop
22.6545
45.31
Kłus
44.702
89.40
Skoki
194.009
388.02
Rasa: Koń ban´eiWiek: 5 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń pociągowyWzrost: 154 cm
Płeć: ogierWaga: 715 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 27.10.2022
Hodowca: paula12k

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 5406.50
Wytrzymałość1081.31  Galop973.15
Prędkość1135.34  Kłus919.11
Ujeżdżenie702.85  Skoki594.71
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-56.12
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Miko Z Piaszczystych Pól
Matka: Koń zniknął
Koń ban´ei
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1081.31
1081.31
Prędkość
1135.35
1135.35
Ujeżdżenie
702.856
702.856
Galop
973.157
973.157
Kłus
919.114
919.114
Skoki
594.716
594.716
Ten koń ma 484 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O 5406.50 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja