Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Izabelowata
11:00
Energia
77%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 16829.44

Wytrzymałość
582.015
1164.03
Prędkość
2077.717
4155.43
Ujeżdżenie
1870.665
3741.33
Galop
2635.1265
5270.25
Kłus
410.58
821.16
Skoki
838.615
1677.23
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 24 lata 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: ogierWaga: 478 kg
Maść: Izabelowata Urodzony: 27.07.2022
Hodowca: AssasiNateo Zarobki: 1 875 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0383
Wyścigi kłusem 01710
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0110
Zawody w ujeżdżeniu 0401
Potencjał genetyczny Suma: 16484.46
Wytrzymałość1884.68  Galop4359.71
Prędkość3441.63  Kłus900.14
Ujeżdżenie3113.09  Skoki2785.21
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1884.68
1884.68
1884.68
Prędkość
3441.63
3441.63
3441.63
3441.63
Ujeżdżenie
3113.09
3113.09
3113.09
3113.09
Galop
4359.71
4359.71
4359.71
4359.71
Kłus
900.141
900.141
Skoki
2785.21
2785.21
2785.21
Ten koń ma 1592 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O 16484,46 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja