Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kasztanowata
17:30
Energia
45%
Zdrowie
100%
Morale
90%

Umiejętności

Suma: 19478.59

Wytrzymałość
1111.295
2222.59
Prędkość
2039.713
4079.43
Ujeżdżenie
1833.98
3667.96
Galop
2645.293
5290.59
Kłus
469.1575
938.32
Skoki
1639.855
3279.71
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 23 lata 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 166 cm
Płeć: ogierWaga: 516 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 11.07.2022
Hodowca: Kocurrek Zarobki: 4 533 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 018712
Wyścigi kłusem 0275
Biegi przełajowe 01512
Konkursy skoków 0112
Zawody w ujeżdżeniu 0001
Potencjał genetyczny Suma: 16187.95
Wytrzymałość1849.14  Galop4285.85
Prędkość3381.01  Kłus883.48
Ujeżdżenie3056.45  Skoki2732.02
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1849.14
1849.14
1849.14
Prędkość
3381.01
3381.01
3381.01
3381.01
Ujeżdżenie
3056.45
3056.45
3056.45
Galop
4285.85
4285.85
4285.85
4285.85
Kłus
883.484
883.484
Skoki
2732.02
2732.02
2732.02
Ten koń ma 1562 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Klaudia Daca 12 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja