Shareen

Staż : 2359 dni
Ranking ogólny : 89.
Fundusze : 483 819 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Brudnokasztanowata
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 4263.98

Wytrzymałość
158.4495
316.90
Prędkość
231.9465
463.89
Ujeżdżenie
322.256
644.51
Galop
1066.625
2133.25
Kłus
66.8895
133.78
Skoki
285.825
571.65
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 4 lata 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 538 kg
Maść: Brudnokasztanowata Urodzona: 29.06.2022
Hodowca: EspanaPro11

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 10529.45
Wytrzymałość1454.63  Galop2532.21
Prędkość2133.79  Kłus591.46
Ujeżdżenie2024.61  Skoki1792.73
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-55.30
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1454.63
1454.63
Prędkość
2133.79
2133.79
2133.79
Ujeżdżenie
2024.61
2024.61
2024.61
Galop
2532.22
2532.22
2532.22
Kłus
591.466
591.466
Skoki
1792.73
1792.73
1792.73
Ta klacz ma 997 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Automatyczny zakup nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja