Koń wierzchowy Kłusak francuski Ciemnogniada
09:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 1172.98

Wytrzymałość
0
0.00
Prędkość
0
0.00
Ujeżdżenie
226.694
453.39
Galop
0
0.00
Kłus
217.5275
435.06
Skoki
142.2705
284.54
Rasa: Kłusak francuskiWiek: 17 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 163 cm
Płeć: klaczWaga: 468 kg
Maść: Ciemnogniada Urodzona: 19.06.2022
Hodowca: bez-nickova Zarobki: 678 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Barrel racing 0000
Cutting 0000
Trail class 0226
Reining 0000
Western pleasure 0000
Potencjał genetyczny Suma: 11530.02
Wytrzymałość1935.30  Galop909.07
Prędkość2250.17  Kłus2357.29
Ujeżdżenie2461.46  Skoki1616.71
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-10.20
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Krezus Junior
Kłusak francuski
50.4%
Koń andaluzyjski
25.2%
Nokota
12.6%
Koń pełnej krwi angielskiej
10.3%
Cob Irlandzki
1.6%

Jakość

Wytrzymałość
1935.3
1935.3
1935.3
Prędkość
2250.18
2250.18
2250.18
Ujeżdżenie
2461.46
2461.46
2461.46
Galop
909.079
909.079
Kłus
2357.29
2357.29
2357.29
Skoki
1616.71
1616.71
1616.71
Ta klacz ma 1096 gwiazdek doskonałości.

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

sellewestern2x2** Westernowe siodło

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bridewestern2x2** Westernowa uzda

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

tapiswestern1x1* czaprak do jazdy Western

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Krezus Junior nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationwesternTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Westernowym.

Rozmnażanie

Informacja