Koń wierzchowy Koń hanowerski Gniada
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 14466.46

Wytrzymałość
501.68
1003.36
Prędkość
1636.47
3272.94
Ujeżdżenie
1811.285
3622.57
Galop
741.7
1483.40
Kłus
241.7515
483.50
Skoki
2300.345
4600.69
Rasa: Koń hanowerskiWiek: 10 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 170 cm
Płeć: ogierWaga: 476 kg
Maść: Gniada Urodzony: 24.05.2022
Hodowca: Seungho Zarobki: 3 110 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 02184
Wyścigi kłusem 06195
Biegi przełajowe 011141
Konkursy skoków 0010
Zawody w ujeżdżeniu 0112
Potencjał genetyczny Suma: 14349.20
Wytrzymałość1641.03  Galop2425.77
Prędkość2707.10  Kłus782.22
Ujeżdżenie2991.50  Skoki3801.58
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1641.03
1641.03
1641.03
Prędkość
2707.1
2707.1
2707.1
Ujeżdżenie
2991.5
2991.5
2991.5
Galop
2425.77
2425.77
2425.77
Kłus
782.222
782.222
Skoki
3801.58
3801.58
3801.58
3801.58
Ten koń ma 1379 gwiazdek doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

eperonsOstrogi

wytrzymałość: +9, prędkość: +9, ujeżdżenie: +9, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Kery nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja