wood

Staż : 177 dni
Ranking ogólny : 1086.
Fundusze : 11 806 575 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Selle français Kasztanowata
08:00
Energia
94%
Zdrowie
1%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 7115.81

Wytrzymałość
451.839
903.68
Prędkość
839.1
1678.20
Ujeżdżenie
655.265
1310.53
Galop
356.7915
713.58
Kłus
304.6915
609.38
Skoki
950.22
1900.44
Rasa: Selle françaisWiek: 32 lata
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 169 cm
Płeć: ogierWaga: 492 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 27.05.2022
Hodowca: Erskina Zarobki: 1 823 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0281
Wyścigi kłusem 0720
Biegi przełajowe 0816
Konkursy skoków 0003
Zawody w ujeżdżeniu 0353
Potencjał genetyczny Suma: 7386.10
Wytrzymałość958.17  Galop768.08
Prędkość1704.34  Kłus663.88
Ujeżdżenie1365.02  Skoki1926.60
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Sulibor
Matka: K UM Selle françaisX
Selle français
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
958.177
958.177
Prędkość
1704.34
1704.34
1704.34
Ujeżdżenie
1365.02
1365.02
Galop
768.084
768.084
Kłus
663.882
663.882
Skoki
1926.6
1926.6
1926.6
Ten koń ma 681 gwiazdek doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O UM nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja