waldi60

Staż : 3800 dni
Ranking ogólny : 61.
Fundusze : 28 268 548 equus
Historia właścicieli

Rozety

Koń wierzchowy Kłusak francuski Ciemnokasztanowata
08:00
Energia
100%
Zdrowie
97%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 18583.52

Wytrzymałość
1563.485
3126.97
Prędkość
1948.67
3897.34
Ujeżdżenie
1746.825
3493.65
Galop
316.2255
632.45
Kłus
2657.645
5315.29
Skoki
1058.91
2117.82
Rasa: Kłusak francuskiWiek: 25 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 169 cm
Płeć: klaczWaga: 476 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzona: 26.04.2022
Hodowca: waldi60 Zarobki: 18 926 Equus
Potencjał genetyczny Suma: 15344.71
Wytrzymałość2591.76  Galop838.22
Prędkość3202.87  Kłus4062.03
Ujeżdżenie2896.36  Skoki1753.46
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2591.76
2591.76
2591.76
Prędkość
3202.87
3202.87
3202.87
3202.87
Ujeżdżenie
2896.36
2896.36
2896.36
Galop
838.228
838.228
Kłus
4062.03
4062.03
4062.03
4062.03
Skoki
1753.46
1753.46
1753.46
Ta klacz ma 1478 gwiazdek doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

kl 62,03 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja