Pysia

Staż : 392 dni
Ranking ogólny : 5027.
Fundusze : 1 197 187 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Gniada
08:00
Energia
94%
Zdrowie
0%
Morale
90%

Umiejętności

Suma: 14702.38

Wytrzymałość
736.995
1473.99
Prędkość
1384
2768.00
Ujeżdżenie
1478.92
2957.84
Galop
2118.59
4237.18
Kłus
312.908
625.82
Skoki
1319.775
2639.55
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 32 lata 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: klaczWaga: 460 kg
Maść: Gniada Urodzona: 30.04.2022
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 6 183 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 00412
Wyścigi kłusem 07126
Biegi przełajowe 07810
Konkursy skoków 0328
Zawody w ujeżdżeniu 0449
Potencjał genetyczny Suma: 14847.13
Wytrzymałość1698.80  Galop3923.39
Prędkość3100.54  Kłus811.33
Ujeżdżenie2804.45  Skoki2508.61
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
92.32
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Koń zniknął
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1698.8
1698.8
1698.8
Prędkość
3100.54
3100.54
3100.54
3100.54
Ujeżdżenie
2804.45
2804.45
2804.45
Galop
3923.39
3923.39
3923.39
3923.39
Kłus
811.339
811.339
Skoki
2508.61
2508.61
2508.61
Ta klacz ma 1428 gwiazdek doskonałości.

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

selleclassique2x2** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande2xnoir2** Owijki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

Koń nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja