psaluda

Staż : 59 dni
Ranking ogólny : 31130.
Fundusze : 59 560 equus
Historia właścicieli
Pegaz wierzchowy Knabstrup Tarantowaty leopard
19:00
Energia
22%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 2660.43

Wytrzymałość
326.1145
652.23
Prędkość
226.5035
453.01
Ujeżdżenie
541.505
1083.01
Galop
91.778
183.56
Kłus
12.739
25.48
Skoki
131.574
263.15
Rasa: KnabstrupWiek: 6 lat 6 miesięcy
Gatunek: Pegaz wierzchowyWzrost: 162 cm
Płeć: klaczWaga: 449 kg
Maść: Tarantowaty leopard Urodzona: 03.04.2022
Hodowca: psaluda

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 9374.10
Wytrzymałość1050.07  Galop1716.05
Prędkość1489.60  Kłus1287.03
Ujeżdżenie2149.35  Skoki1682.00
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-43.20
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Latte
Knabstrup
50.0%
Koń pełnej krwi angielskiej
25.0%
Koń czystej krwi arabskiej
12.5%
Koń andaluzyjski
12.5%

Jakość

Wytrzymałość
1050.07
1050.07
Prędkość
1489.6
1489.6
Ujeżdżenie
2149.35
2149.35
2149.35
Galop
1716.05
1716.05
1716.05
Kłus
1287.03
1287.03
Skoki
1682
1682
1682
Ta klacz ma 880 gwiazdek doskonałości.

sangmedusePegaz

wytrzymałość: +3, prędkość: +4, ujeżdżenie: +4

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Mimotka nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja