Hiro

Staż : 433 dni
Ranking ogólny : 8459.
Fundusze : 20 066 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Angloarab Shagya Siwa Jabłkowita
18:30
Energia
22%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 13323.52

Wytrzymałość
1950.9595
3901.92
Prędkość
1581.6145
3163.23
Ujeżdżenie
1232.04
2464.08
Galop
600.665
1201.33
Kłus
164.82
329.64
Skoki
1131.66
2263.32
Rasa: Angloarab ShagyaWiek: 11 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 157 cm
Płeć: ogierWaga: 474 kg
Maść: Siwa Jabłkowita Urodzony: 26.03.2022
Hodowca: oliwciakowa Zarobki: 1 242 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0214
Konkursy skoków 0014
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 15550.29
Wytrzymałość3601.96  Galop2216.03
Prędkość3284.77  Kłus1244.31
Ujeżdżenie2712.58  Skoki2490.64
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
53.72
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
3601.96
3601.96
3601.96
3601.96
Prędkość
3284.77
3284.77
3284.77
3284.77
Ujeżdżenie
2712.58
2712.58
2712.58
Galop
2216.03
2216.03
2216.03
Kłus
1244.31
1244.31
Skoki
2490.64
2490.64
2490.64
Ten koń ma 1499 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Parmezan nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja