Kotella

Staż : 242 dni
Ranking ogólny : 3673.
Fundusze : 4 979 471 equus
Historia właścicieli
Kuc Kerry Bog Kara
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 3128.21

Wytrzymałość
283.4895
566.98
Prędkość
41.448
82.90
Ujeżdżenie
654.81
1309.62
Galop
53.4975
107.00
Kłus
486.865
973.73
Skoki
43.9965
87.99
Rasa: Kerry BogWiek: 6 lat 6 miesięcy
Gatunek: KucWzrost: 122 cm
Płeć: klaczWaga: 361 kg
Maść: Kara Urodzona: 12.03.2022
Hodowca: Kotella

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 9387.24
Wytrzymałość1982.05  Galop1380.34
Prędkość1474.25  Kłus1505.37
Ujeżdżenie1931.45  Skoki1113.78
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-20.56
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Bella ######## Kotellowie
Kerry Bog
75.0%
Tennessee Walker
12.5%
Koń pełnej krwi angielskiej
10.9%
Koń luzytański
1.6%

Jakość

Wytrzymałość
1982.05
1982.05
1982.05
Prędkość
1474.25
1474.25
Ujeżdżenie
1931.45
1931.45
1931.45
Galop
1380.34
1380.34
Kłus
1505.37
1505.37
Skoki
1113.78
1113.78
Ta klacz ma 883 gwiazdki doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Bella2 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja