kokktu

Staż : 581 dni
Ranking ogólny : 5495.
Fundusze : 4 365 481 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Kłusak francuski Skarogniada
10:30
Energia
73%
Zdrowie
100%
Morale
98%

Umiejętności

Suma: 8595.18

Wytrzymałość
701.135
1402.27
Prędkość
1145.9
2291.80
Ujeżdżenie
927.24
1854.48
Galop
25.7085
51.42
Kłus
1449.295
2898.59
Skoki
48.3105
96.62
Rasa: Kłusak francuskiWiek: 5 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: ogierWaga: 499 kg
Maść: Skarogniada Urodzony: 26.02.2022
Hodowca: kokktu

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 15012.34
Wytrzymałość2537.13  Galop820.39
Prędkość3134.80  Kłus3968.67
Ujeżdżenie2835.56  Skoki1715.79
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-11.45
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: 20 Carlzin
Matka: Krezus Junior к υ я σ ω σ
Kłusak francuski
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
2537.13
2537.13
2537.13
Prędkość
3134.8
3134.8
3134.8
3134.8
Ujeżdżenie
2835.56
2835.56
2835.56
Galop
820.391
820.391
Kłus
3968.67
3968.67
3968.67
3968.67
Skoki
1715.79
1715.79
1715.79
Ten koń ma 1444 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Kenichi 15012.34 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja