Koń wierzchowy Cob Irlandzki Ciemnogniada Tobiano
19:00
Energia
26%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 5640.24

Wytrzymałość
227.2495
454.50
Prędkość
77.539
155.08
Ujeżdżenie
823.981
1647.96
Galop
673.8345
1347.67
Kłus
265.598
531.20
Skoki
751.9165
1503.83
Rasa: Cob IrlandzkiWiek: 7 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 157 cm
Płeć: ogierWaga: 535 kg
Maść: Ciemnogniada Tobiano Urodzony: 14.01.2022
Hodowca: PingwinPain

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 9796.33
Wytrzymałość2523.07  Galop1677.53
Prędkość838.64  Kłus839.67
Ujeżdżenie2044.06  Skoki1873.35
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-1.18
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Indra
Matka: picto7Samipicto7 Pain
Cob Irlandzki
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
2523.07
2523.07
2523.07
Prędkość
838.649
838.649
Ujeżdżenie
2044.06
2044.06
2044.06
Galop
1677.53
1677.53
1677.53
Kłus
839.674
839.674
Skoki
1873.35
1873.35
1873.35
Ten koń ma 922 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Jason nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja