Fermarmi

Staż : 4313 dni
Ranking ogólny : 277.
Fundusze : 8 465 338 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kasztanowata
08:30
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 16663.82

Wytrzymałość
954.805
1909.61
Prędkość
1746.85
3493.70
Ujeżdżenie
1568.08
3136.16
Galop
2272.35
4544.70
Kłus
385.4665
770.93
Skoki
1404.36
2808.72
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 19 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 508 kg
Maść: Kasztanowata Urodzona: 05.01.2022
Hodowca: Julia.Mainecooon Zarobki: 3 150 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0487
Wyścigi kłusem 0996
Biegi przełajowe 05811
Konkursy skoków 0220
Zawody w ujeżdżeniu 0001
Potencjał genetyczny Suma: 14705.73
Wytrzymałość1681.88  Galop3885.41
Prędkość3071.25  Kłus803.54
Ujeżdżenie2777.14  Skoki2486.51
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1681.88
1681.88
1681.88
Prędkość
3071.25
3071.25
3071.25
Ujeżdżenie
2777.14
2777.14
2777.14
Galop
3885.41
3885.41
3885.41
3885.41
Kłus
803.544
803.544
Skoki
2486.51
2486.51
2486.51
Ta klacz ma 1414 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

longeLonża

ujeżdżenie: +12, galop: +10, kłus: +10

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

buttonbraidedmaneZaplatanie koreczków

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

Krezus Junior nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja