Koń wierzchowy Koń holsztyński Skarogniada
11:00
Energia
82%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 18144.17

Wytrzymałość
1435.555
2871.11
Prędkość
1615.195
3230.39
Ujeżdżenie
2098.3915
4196.78
Galop
1027.005
2054.01
Kłus
491.3635
982.73
Skoki
2404.5765
4809.15
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 19 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: klaczWaga: 501 kg
Maść: Skarogniada Urodzona: 03.01.2022
Hodowca: Klaudia Daca Zarobki: 3 257 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0127
Wyścigi kłusem 0346
Biegi przełajowe 01375
Konkursy skoków 0120
Zawody w ujeżdżeniu 0223
Potencjał genetyczny Suma: 15021.60
Wytrzymałość2376.73  Galop1714.67
Prędkość2675.19  Kłus819.59
Ujeżdżenie3467.35  Skoki3968.06
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: k 7.50 The Red Moon Horse
Koń holsztyński
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
2376.73
2376.73
2376.73
Prędkość
2675.19
2675.19
2675.19
Ujeżdżenie
3467.35
3467.35
3467.35
3467.35
Galop
1714.67
1714.67
1714.67
Kłus
819.596
819.596
Skoki
3968.06
3968.06
3968.06
3968.06
Ta klacz ma 1444 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K8.06 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja