Et lupus

Staż : 1983 dni
Ranking ogólny : 73.
Fundusze : 4 823 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń andaluzyjski Skarogniada
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 17896.63

Wytrzymałość
1689.315
3378.63
Prędkość
1868.27
3736.54
Ujeżdżenie
2362.18
4724.36
Galop
1024.52
2049.04
Kłus
492.2745
984.55
Skoki
1511.755
3023.51
Rasa: Koń andaluzyjskiWiek: 19 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 165 cm
Płeć: klaczWaga: 532 kg
Maść: Skarogniada Urodzona: 25.12.2021
Hodowca: Et lupus Zarobki: 9 748 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0405735
Wyścigi kłusem 0001
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 05610
Zawody w ujeżdżeniu 0000
droite
Potencjał genetyczny Suma: 14794.57
Wytrzymałość2795.54  Galop1692.15
Prędkość3088.76  Kłus808.75
Ujeżdżenie3908.53  Skoki2500.83
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2795.54
2795.54
2795.54
Prędkość
3088.76
3088.76
3088.76
Ujeżdżenie
3908.53
3908.53
3908.53
3908.53
Galop
1692.15
1692.15
1692.15
Kłus
808.757
808.757
Skoki
2500.83
2500.83
2500.83
Ta klacz ma 1422 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Zadania nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja