Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kasztanowata
11:00
Energia
77%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 15091.82

Wytrzymałość
507.98
1015.96
Prędkość
1874.02
3748.04
Ujeżdżenie
1692.89
3385.78
Galop
2381.91
4763.82
Kłus
329.9045
659.81
Skoki
759.205
1518.41
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 16 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: ogierWaga: 474 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 17.12.2021
Hodowca: Darunia12345 Zarobki: 1 644 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0844
Wyścigi kłusem 0510
Biegi przełajowe 01643
Konkursy skoków 0753
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 14914.29
Wytrzymałość1705.14  Galop3944.99
Prędkość3113.04  Kłus814.82
Ujeżdżenie2816.42  Skoki2519.88
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1705.14
1705.14
1705.14
Prędkość
3113.04
3113.04
3113.04
3113.04
Ujeżdżenie
2816.42
2816.42
2816.42
Galop
3944.99
3944.99
3944.99
3944.99
Kłus
814.822
814.822
Skoki
2519.88
2519.88
2519.88
Ten koń ma 1434 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Krezus Junior nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja