Sara2002

Staż : 1855 dni
Ranking ogólny : 4624.
Fundusze : 1 882 361 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Skarogniada
18:30
Energia
49%
Zdrowie
100%
Morale
82%

Umiejętności

Suma: 7127.04

Wytrzymałość
189.4935
378.99
Prędkość
454.664
909.33
Ujeżdżenie
1253.77
2507.54
Galop
1240.7785
2481.56
Kłus
112.444
224.89
Skoki
312.3695
624.74
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 3 lata 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: ogierWaga: 456 kg
Maść: Skarogniada Urodzony: 09.12.2021
Hodowca: Sara2002 Zarobki: 346 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0002
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 13339.67
Wytrzymałość1524.58  Galop3527.48
Prędkość2785.31  Kłus729.21
Ujeżdżenie2519.05  Skoki2254.03
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-47.87
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: saoirse Mirello
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1524.58
1524.58
Prędkość
2785.31
2785.31
2785.31
Ujeżdżenie
2519.05
2519.05
2519.05
Galop
3527.48
3527.48
3527.48
3527.48
Kłus
729.217
729.217
Skoki
2254.03
2254.03
2254.03
Ten koń ma 1276 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande2xbleu2** Owijki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

pam nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja