Kardamon

Staż : 3742 dni
Ranking ogólny : 167.
Fundusze : 7 909 259 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Ciemnokasztanowata
11:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 16152.61

Wytrzymałość
1182.899
2365.80
Prędkość
1616.19
3232.38
Ujeżdżenie
2001.7055
4003.41
Galop
825.2485
1650.50
Kłus
159.2885
318.58
Skoki
2290.9755
4581.95
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 10 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: ogierWaga: 509 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzony: 26.09.2021
Hodowca: Kardamon

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 01741
Biegi przełajowe 0300
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 14389.50
Wytrzymałość2276.62  Galop1642.94
Prędkość2562.38  Kłus785.38
Ujeżdżenie3320.94  Skoki3801.23
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: 20 14387.87 Power Hols
Matka: K 3801.01 Power Hols
Koń holsztyński
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
2276.62
2276.62
2276.62
Prędkość
2562.38
2562.38
2562.38
Ujeżdżenie
3320.94
3320.94
3320.94
3320.94
Galop
1642.94
1642.94
1642.94
Kłus
785.385
785.385
Skoki
3801.23
3801.23
3801.23
3801.23
Ten koń ma 1383 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O 3801.23 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja