mylenga

Staż : 1327 dni
Ranking ogólny : 5302.
Fundusze : 1 325 752 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Skarogniada
22:00
Energia
27%
Zdrowie
100%
Morale
96%

Umiejętności

Suma: 7773.91

Wytrzymałość
203.925
407.85
Prędkość
857.545
1715.09
Ujeżdżenie
1098.715
2197.43
Galop
1175.232
2350.46
Kłus
119.042
238.08
Skoki
432.498
865.00
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 5 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 166 cm
Płeć: klaczWaga: 522 kg
Maść: Skarogniada Urodzona: 07.09.2021
Hodowca: mylenga Zarobki: 1 148 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0110
Wyścigi kłusem 0124
Biegi przełajowe 0110
Konkursy skoków 0618
Zawody w ujeżdżeniu 0120
Potencjał genetyczny Suma: 10862.75
Wytrzymałość1241.11  Galop2869.64
Prędkość2270.25  Kłus594.01
Ujeżdżenie2052.34  Skoki1835.39
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-2.03
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1241.12
1241.12
Prędkość
2270.25
2270.25
2270.25
Ujeżdżenie
2052.34
2052.34
2052.34
Galop
2869.64
2869.64
2869.64
Kłus
594.013
594.013
Skoki
1835.39
1835.39
1835.39
Ta klacz ma 1030 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K/Anglik/10862.75 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja