Green Tea

Staż : 2724 dni
Ranking ogólny : 820.
Fundusze : 19 189 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Gniada
08:00
Energia
94%
Zdrowie
12%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 13990.40

Wytrzymałość
542.385
1084.77
Prędkość
1678.94
3357.88
Ujeżdżenie
1513.265
3026.53
Galop
2129.98
4259.96
Kłus
323.338
646.68
Skoki
807.29
1614.58
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 31 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 487 kg
Maść: Gniada Urodzona: 29.06.2021
Hodowca: Green Tea Zarobki: 967 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0130
Wyścigi kłusem 01700
Biegi przełajowe 0101
Konkursy skoków 0110
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 13714.57
Wytrzymałość1568.55  Galop3623.66
Prędkość2863.12  Kłus749.87
Ujeżdżenie2591.12  Skoki2318.25
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1568.55
1568.55
Prędkość
2863.12
2863.12
2863.12
Ujeżdżenie
2591.12
2591.12
2591.12
Galop
3623.66
3623.66
3623.66
3623.66
Kłus
749.87
749.87
Skoki
2318.25
2318.25
2318.25
Ta klacz ma 1314 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

k 13714.57 ######### nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja