Czereśnia

Staż : 3910 dni
Ranking ogólny : 56.
Fundusze : 45 734 332 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Siwa Jabłkowita
13:00
Energia
82%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 16084.40

Wytrzymałość
1305.56
2611.12
Prędkość
1468.445
2936.89
Ujeżdżenie
1907.735
3815.47
Galop
795.9515
1591.90
Kłus
383.246
766.49
Skoki
2181.26
4362.52
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 10 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: ogierWaga: 526 kg
Maść: Siwa Jabłkowita Urodzony: 25.06.2021
Hodowca: Catherine Zarobki: 702 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0100
Wyścigi kłusem 0100
Biegi przełajowe 01820
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 13726.70
Wytrzymałość2171.91  Galop1567.11
Prędkość2443.94  Kłus749.41
Ujeżdżenie3168.75  Skoki3625.56
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2171.91
2171.91
2171.91
Prędkość
2443.95
2443.95
2443.95
Ujeżdżenie
3168.75
3168.75
3168.75
3168.75
Galop
1567.11
1567.11
Kłus
749.418
749.418
Skoki
3625.56
3625.56
3625.56
3625.56
Ten koń ma 1315 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O | 3625.56 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja