Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Bułana
11:00
Energia
81%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 9641.27

Wytrzymałość
207.0745
414.15
Prędkość
1375.5555
2751.11
Ujeżdżenie
930.335
1860.67
Galop
1794.2355
3588.47
Kłus
139.479
278.96
Skoki
373.9575
747.91
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 9 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 529 kg
Maść: Bułana Urodzona: 02.06.2021
Hodowca: ulman Zarobki: 527 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0104
Wyścigi kłusem 0330
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 13328.33
Wytrzymałość1524.00  Galop3521.54
Prędkość2782.65  Kłus728.50
Ujeżdżenie2518.88  Skoki2252.75
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
22.07
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1524
1524
Prędkość
2782.65
2782.65
2782.65
Ujeżdżenie
2518.88
2518.88
2518.88
Galop
3521.54
3521.54
3521.54
3521.54
Kłus
728.507
728.507
Skoki
2252.75
2252.75
2252.75
Ta klacz ma 1276 gwiazdek doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K 13328 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja