Mormoo

Staż : 149 dni
Ranking ogólny : 12909.
Fundusze : 2 063 495 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Kłusak francuski Ciemnokasztanowata
09:00
Energia
76%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 6567.13

Wytrzymałość
533.4095
1066.82
Prędkość
664.899
1329.80
Ujeżdżenie
716.098
1432.20
Galop
180.5335
361.07
Kłus
852.016
1704.03
Skoki
336.61
673.22
Rasa: Kłusak francuskiWiek: 9 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 464 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzona: 07.06.2021
Hodowca: Boruta Zarobki: 459 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0031
Wyścigi kłusem 0121
Biegi przełajowe 0101
Konkursy skoków 0001
Zawody w ujeżdżeniu 0110
Potencjał genetyczny Suma: 11709.37
Wytrzymałość1978.52  Galop641.10
Prędkość2446.55  Kłus3092.89
Ujeżdżenie2210.19  Skoki1340.12
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
18.87
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Ogier Babrzysko
Matka: Klacz
Kłusak francuski
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1978.52
1978.52
1978.52
Prędkość
2446.55
2446.55
2446.55
Ujeżdżenie
2210.19
2210.19
2210.19
Galop
641.103
641.103
Kłus
3092.89
3092.89
3092.89
3092.89
Skoki
1340.12
1340.12
Ta klacz ma 1115 gwiazdek doskonałości.

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

selleclassique2x2** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

brideclassique2x2** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Mamija nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja