normal
08:00
Energia
100%
Zdrowie
95%
Morale
90%

Umiejętności

Suma: 11704.34

Wytrzymałość
754.385
1508.77
Prędkość
1354.195
2708.39
Ujeżdżenie
1100.97
2201.94
Galop
598.975
1197.95
Kłus
524.24
1048.48
Skoki
1519.405
3038.81
Rasa: Selle françaisWiek: 3 lata 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 165 cm
Płeć: ogierWaga: 477 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 06.06.2021
Hodowca: Shimmering Feather Zarobki: 320 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0002
Biegi przełajowe 0020
Konkursy skoków 0001
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 4540.00
Wytrzymałość590.20  Galop472.16
Prędkość1048.74  Kłus408.60
Ujeżdżenie839.90  Skoki1180.40
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-79.27
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: soleildivin Czekoladowy rogalik
Matka: soleildivin Chocolatine
Selle français
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
590.2
590.2
Prędkość
1048.74
1048.74
Ujeżdżenie
839.9
839.9
Galop
472.16
472.16
Kłus
408.6
408.6
Skoki
1180.4
1180.4
Ten koń ma 397 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

falabellaFalabella

prędkość: +8, ujeżdżenie: +7, kłus: +9

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

catrinabroochBroszka Catriny

wytrzymałość: +11, prędkość: +11, ujeżdżenie: +11, galop: +11, kłus: +11, Skoki: +11


Ośrodek jeździecki

Czekoladowa beza nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja