upior123

Staż : 2220 dni
Ranking ogólny : 2612.
Fundusze : 1 685 415 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Jasnosiwa
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 14525.56

Wytrzymałość
764.335
1528.67
Prędkość
1438.41
2876.82
Ujeżdżenie
1449.7
2899.40
Galop
2026.685
4053.37
Kłus
325.7375
651.48
Skoki
1257.915
2515.83
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 10 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: ogierWaga: 516 kg
Maść: Jasnosiwa Urodzony: 16.05.2021
Hodowca: Ulaxxl13556 Zarobki: 1 546 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0022
Wyścigi kłusem 0011
Biegi przełajowe 0385
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0001
Potencjał genetyczny Suma: 12890.04
Wytrzymałość1473.44  Galop3407.95
Prędkość2690.37  Kłus704.70
Ujeżdżenie2435.10  Skoki2178.46
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
57.71
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Yiya/+ »Hᥱᥲʋᥱᥒ«
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1473.44
1473.44
Prędkość
2690.37
2690.37
2690.37
Ujeżdżenie
2435.1
2435.1
2435.1
Galop
3407.95
3407.95
3407.95
3407.95
Kłus
704.709
704.709
Skoki
2178.47
2178.47
2178.47
Ten koń ma 1232 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Sprzedaż nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja