supernøva

Staż : 3519 dni
Ranking ogólny : 279.
Fundusze : 242 277 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Brudnokasztanowata
22:00
Energia
35%
Zdrowie
100%
Morale
92%

Umiejętności

Suma: 15335.44

Wytrzymałość
878.05
1756.10
Prędkość
1600.18
3200.36
Ujeżdżenie
1447.715
2895.43
Galop
2024.825
4049.65
Kłus
422.524
845.05
Skoki
1294.425
2588.85
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 14 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 166 cm
Płeć: ogierWaga: 481 kg
Maść: Brudnokasztanowata Urodzony: 09.05.2021
Hodowca: Emerytowany hodowca Zarobki: 5 611 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 04114
Wyścigi kłusem 04410
Biegi przełajowe 04914
Konkursy skoków 0578
Zawody w ujeżdżeniu 03210
Potencjał genetyczny Suma: 12811.38
Wytrzymałość1464.61  Galop3386.60
Prędkość2674.22  Kłus700.42
Ujeżdżenie2420.23  Skoki2165.28
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1464.61
1464.61
Prędkość
2674.22
2674.22
2674.22
Ujeżdżenie
2420.24
2420.24
2420.24
Galop
3386.6
3386.6
3386.6
3386.6
Kłus
700.429
700.429
Skoki
2165.28
2165.28
2165.28
Ten koń ma 1225 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Krezus Junior nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja