Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Ciemnogniada
16:00
Energia
27%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 8770.64

Wytrzymałość
249.698
499.40
Prędkość
1227.7805
2455.56
Ujeżdżenie
862.425
1724.85
Galop
1551.3505
3102.70
Kłus
117.8815
235.76
Skoki
376.186
752.37
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 10 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: ogierWaga: 485 kg
Maść: Ciemnogniada Urodzony: 17.04.2021
Hodowca: Alexandra357

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 12320.36
Wytrzymałość1461.07  Galop3203.22
Prędkość2603.12  Kłus674.00
Ujeżdżenie2327.30  Skoki2051.65
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
30.99
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1461.07
1461.07
Prędkość
2603.12
2603.12
2603.12
Ujeżdżenie
2327.3
2327.3
2327.3
Galop
3203.22
3203.22
3203.22
3203.22
Kłus
674
674
Skoki
2051.65
2051.65
2051.65
Ten koń ma 1176 gwiazdek doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O m 12320 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja