Koń wierzchowy Koń fiński Ciemnokasztanowata
08:00
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 9086.51

Wytrzymałość
497.3135
994.63
Prędkość
733.2435
1466.49
Ujeżdżenie
1137.2935
2274.59
Galop
588.442
1176.88
Kłus
485.7665
971.53
Skoki
1101.194
2202.39
Rasa: Koń fińskiWiek: 17 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 161 cm
Płeć: klaczWaga: 450 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzona: 12.04.2021
Hodowca: Mefisto Zarobki: 210 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0001
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0010
Konkursy skoków 0001
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 9215.03
Wytrzymałość1183.73  Galop1143.16
Prędkość1625.36  Kłus1125.23
Ujeżdżenie2066.02  Skoki2071.53
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
42.99
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1183.73
1183.73
Prędkość
1625.36
1625.36
1625.36
Ujeżdżenie
2066.02
2066.02
2066.02
Galop
1143.16
1143.16
Kłus
1125.23
1125.23
Skoki
2071.53
2071.53
2071.53
Ta klacz ma 865 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique2xvioletblanc2** Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bonnet2xvioletblanc2** Nauszniki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bande2xviolet2** Owijki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bonuscouleurKolor

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

Chocolate nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja