Pissaco

Staż : 1014 dni
Ranking ogólny : 1238.
Fundusze : 18 342 100 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kasztanowata
09:00
Energia
64%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 3835.38

Wytrzymałość
41.8395
83.68
Prędkość
429.2635
858.53
Ujeżdżenie
653.15
1306.30
Galop
603.16
1206.32
Kłus
22.624
45.25
Skoki
167.6545
335.31
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 3 lata 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 166 cm
Płeć: ogierWaga: 485 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 06.04.2021
Hodowca: kixga2000

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 12575.63
Wytrzymałość1437.46  Galop3324.74
Prędkość2625.03  Kłus687.68
Ujeżdżenie2375.15  Skoki2125.56
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-61.35
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1437.46
1437.46
Prędkość
2625.03
2625.03
2625.03
Ujeżdżenie
2375.15
2375.15
2375.15
Galop
3324.74
3324.74
3324.74
3324.74
Kłus
687.686
687.686
Skoki
2125.56
2125.56
2125.56
Ten koń ma 1200 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Nino nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja