ampirka

Staż : 2219 dni
Ranking ogólny : 569.
Fundusze : 15 516 354 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Skarogniada
19:00
Energia
23%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 15402.54

Wytrzymałość
946.335
1892.67
Prędkość
1609.9135
3219.83
Ujeżdżenie
1475.94
2951.88
Galop
1998.1885
3996.38
Kłus
482.3395
964.68
Skoki
1188.5515
2377.10
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 14 lat 4 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: ogierWaga: 499 kg
Maść: Skarogniada Urodzony: 08.04.2021
Hodowca: ampirka Zarobki: 3 233 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0244
Wyścigi kłusem 07179
Biegi przełajowe 071110
Konkursy skoków 0475
Zawody w ujeżdżeniu 0012
Potencjał genetyczny Suma: 12043.38
Wytrzymałość1455.63  Galop3077.82
Prędkość2477.63  Kłus738.47
Ujeżdżenie2274.16  Skoki2019.67
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1455.63
1455.63
Prędkość
2477.63
2477.63
2477.63
Ujeżdżenie
2274.16
2274.16
2274.16
Galop
3077.82
3077.82
3077.82
Kłus
738.47
738.47
Skoki
2019.67
2019.67
2019.67
Ten koń ma 1146 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Dalim nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja