Creacya

Staż : 920 dni
Ranking ogólny : 3334.
Fundusze : 1 594 890 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Gniada
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 12547.01

Wytrzymałość
292.4305
584.86
Prędkość
1581.905
3163.81
Ujeżdżenie
1430
2860.00
Galop
2072.165
4144.33
Kłus
72.0535
144.11
Skoki
824.95
1649.90
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 9 lat 6 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 473 kg
Maść: Gniada Urodzona: 06.03.2021
Hodowca: Ravenette Zarobki: 1 099 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 01810
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 12616.99
Wytrzymałość1441.97  Galop3338.29
Prędkość2633.14  Kłus689.73
Ujeżdżenie2381.85  Skoki2132.01
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
53.88
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: picto2Cremelpicto2
Matka: Farness mostrar alma
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1441.97
1441.97
Prędkość
2633.14
2633.14
2633.14
Ujeżdżenie
2381.85
2381.85
2381.85
Galop
3338.29
3338.29
3338.29
3338.29
Kłus
689.733
689.733
Skoki
2132.01
2132.01
2132.01
Ta klacz ma 1205 gwiazdek doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K duże pg! nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja