lolcia1308

Staż : 1072 dni
Ranking ogólny : 4287.
Fundusze : 263 153 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Cob Irlandzki Ciemnogniada Tobiano
15:45
Energia
25%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 3977.59

Wytrzymałość
550.67
1101.34
Prędkość
180.4525
360.90
Ujeżdżenie
434.497
868.99
Galop
276.1725
552.35
Kłus
208.0325
416.06
Skoki
338.969
677.94
Rasa: Cob IrlandzkiWiek: 13 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 158 cm
Płeć: ogierWaga: 439 kg
Maść: Ciemnogniada Tobiano Urodzony: 08.03.2021
Hodowca: lolcia1308 Zarobki: 2 151 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0221
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 018109
Potencjał genetyczny Suma: 4369.16
Wytrzymałość1124.06  Galop746.69
Prędkość376.61  Kłus373.80
Ujeżdżenie917.31  Skoki830.67
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
80.21
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1124.06
1124.06
Prędkość
376.61
376.61
Ujeżdżenie
917.319
917.319
Galop
746.69
746.69
Kłus
373.809
373.809
Skoki
830.672
830.672
Ten koń ma 380 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Coll nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja