Maciejka1

Staż : 125 dni
Ranking ogólny : 8941.
Fundusze : 672 231 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kasztanowata
15:45
Energia
31%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 4156.97

Wytrzymałość
153.1355
306.27
Prędkość
346.296
692.59
Ujeżdżenie
475.739
951.48
Galop
754.2
1508.40
Kłus
75.8435
151.69
Skoki
273.271
546.54
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 3 lata 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: ogierWaga: 507 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 04.03.2021
Hodowca: IMILIA

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 12668.59
Wytrzymałość1447.56  Galop3352.05
Prędkość2643.66  Kłus692.53
Ujeżdżenie2391.87  Skoki2140.91
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-68.88
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Ratio <Melek kan>>
Matka: JABŁKA
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1447.56
1447.56
Prędkość
2643.66
2643.66
2643.66
Ujeżdżenie
2391.87
2391.87
2391.87
Galop
3352.05
3352.05
3352.05
3352.05
Kłus
692.539
692.539
Skoki
2140.91
2140.91
2140.91
Ten koń ma 1211 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Oki nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja