Avocado.

Staż : 910 dni
Ranking ogólny : 2259.
Fundusze : 608 554 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Kasztanowata
08:00
Energia
86%
Zdrowie
75%
Morale
65%

Umiejętności

Suma: 4219.18

Wytrzymałość
151.7445
303.49
Prędkość
272.9315
545.86
Ujeżdżenie
496.267
992.53
Galop
678.49
1356.98
Kłus
75.195
150.39
Skoki
434.9615
869.92
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 3 lata
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 166 cm
Płeć: ogierWaga: 412 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 15.02.2021
Hodowca: Avocado.

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 12612.50
Wytrzymałość1441.50  Galop3337.40
Prędkość2631.94  Kłus689.53
Ujeżdżenie2381.48  Skoki2130.63
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-76.03
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1441.5
1441.5
Prędkość
2631.94
2631.94
2631.94
Ujeżdżenie
2381.49
2381.49
2381.49
Galop
3337.4
3337.4
3337.4
3337.4
Kłus
689.536
689.536
Skoki
2130.63
2130.63
2130.63
Ten koń ma 1205 gwiazdek doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

tapisclassique2xvioletblanc2** Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bonnet2xvioletblanc2** Nauszniki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bande2xblanc2** Owijki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bonuscouleurKolor

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

O12612.50 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja