tony

Staż : 3462 dni
Ranking ogólny : 188.
Fundusze : 8 071 144 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Siwa Jabłkowita
20:45
Energia
29%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 12938.49

Wytrzymałość
740.935
1481.87
Prędkość
1349.275
2698.55
Ujeżdżenie
1221.545
2443.09
Galop
1707.125
3414.25
Kłus
357.174
714.35
Skoki
1093.1895
2186.38
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 11 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 167 cm
Płeć: ogierWaga: 478 kg
Maść: Siwa Jabłkowita Urodzony: 09.02.2021
Hodowca: Marika302901 Zarobki: 2 043 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0523
Wyścigi kłusem 0016
Biegi przełajowe 03311
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0251
Potencjał genetyczny Suma: 11947.16
Wytrzymałość1365.43  Galop3158.05
Prędkość2494.16  Kłus653.41
Ujeżdżenie2257.13  Skoki2018.97
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
74.06
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: K 11680.97
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1365.43
1365.43
Prędkość
2494.16
2494.16
2494.16
Ujeżdżenie
2257.13
2257.13
2257.13
Galop
3158.05
3158.05
3158.05
3158.05
Kłus
653.415
653.415
Skoki
2018.97
2018.97
2018.97
Ten koń ma 1137 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

O po Łzach nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja