zoltrina3

Staż : 1768 dni
Ranking ogólny : 7332.
Fundusze : 38 199 763 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Angloarab Shagya Jasnosiwa
21:45
Energia
40%
Zdrowie
100%
Morale
89%

Umiejętności

Suma: 9260.04

Wytrzymałość
1225.7805
2451.56
Prędkość
766.865
1533.73
Ujeżdżenie
949.41
1898.82
Galop
397.3375
794.67
Kłus
475.7175
951.43
Skoki
814.9105
1629.82
Rasa: Angloarab ShagyaWiek: 12 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 161 cm
Płeć: ogierWaga: 487 kg
Maść: Jasnosiwa Urodzony: 08.02.2021
Hodowca: siwydym Zarobki: 2 662 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0396
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 01513
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0465
Potencjał genetyczny Suma: 7609.70
Wytrzymałość2016.96  Galop650.02
Prędkość1262.03  Kłus779.83
Ujeżdżenie1559.25  Skoki1341.59
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
68.41
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2016.96
2016.96
2016.96
Prędkość
1262.03
1262.03
Ujeżdżenie
1559.25
1559.25
Galop
650.029
650.029
Kłus
779.838
779.838
Skoki
1341.59
1341.59
Ten koń ma 704 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Wlok nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja