gizmo2222

Staż : 1339 dni
Ranking ogólny : 4874.
Fundusze : 6 104 931 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Marwari Cremello Tobiano
20:30
Energia
20%
Zdrowie
100%
Morale
97%

Umiejętności

Suma: 6774.67

Wytrzymałość
357.6145
715.23
Prędkość
602.716
1205.43
Ujeżdżenie
453.529
907.06
Galop
1532.3335
3064.67
Kłus
158.6895
317.38
Skoki
282.454
564.91
Rasa: MarwariWiek: 4 lata 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 160 cm
Płeć: klaczWaga: 455 kg
Maść: Cremello Tobiano Urodzona: 04.02.2021
Hodowca: Evan Zarobki: 302 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0013
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 11048.17
Wytrzymałość2207.73  Galop2768.45
Prędkość1876.13  Kłus993.46
Ujeżdżenie1766.94  Skoki1435.45
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-46.66
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
2207.74
2207.74
2207.74
Prędkość
1876.13
1876.13
1876.13
Ujeżdżenie
1766.94
1766.94
1766.94
Galop
2768.45
2768.45
2768.45
Kłus
993.463
993.463
Skoki
1435.45
1435.45
Ta klacz ma 1047 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique2xnoirrose2** Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bonnet2xnoirrose2** Nauszniki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bande2xnoir2** Owijki

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2

bonuscouleurKolor

wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2


Ośrodek jeździecki

Crème brûlée nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja