Enola

Staż : 570 dni
Ranking ogólny : 2047.
Fundusze : 154 277 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń holsztyński Kasztanowata
20:00
Energia
24%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 7965.75

Wytrzymałość
599.33
1198.66
Prędkość
822.16
1644.32
Ujeżdżenie
1102.3625
2204.72
Galop
323.6555
647.31
Kłus
95.6445
191.29
Skoki
1039.7225
2079.45
Rasa: Koń holsztyńskiWiek: 15 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 173 cm
Płeć: ogierWaga: 468 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 29.01.2021
Hodowca: Agimcia Zarobki: 344 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0006
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 9735.67
Wytrzymałość1540.27  Galop1110.28
Prędkość1734.86  Kłus532.24
Ujeżdżenie2248.11  Skoki2569.91
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
50.91
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1540.27
1540.27
Prędkość
1734.86
1734.86
1734.86
Ujeżdżenie
2248.11
2248.11
2248.11
Galop
1110.28
1110.28
Kłus
532.243
532.243
Skoki
2569.91
2569.91
2569.91
Ten koń ma 917 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

150 k nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja