Ardenciara

Staż : 287 dni
Ranking ogólny : 8044.
Fundusze : 1 902 229 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Bashkir Curly Kasztanowata
09:00
Energia
77%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 6250.36

Wytrzymałość
854.369
1708.74
Prędkość
453.1355
906.27
Ujeżdżenie
566.3825
1132.77
Galop
370.133
740.27
Kłus
489.5465
979.09
Skoki
391.6125
783.23
Rasa: Bashkir CurlyWiek: 13 lat
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 157 cm
Płeć: ogierWaga: 451 kg
Maść: Kasztanowata Urodzony: 03.02.2021
Hodowca: Angel Of Pain Zarobki: 208 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 05312
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 7202.60
Wytrzymałość1902.34  Galop874.84
Prędkość1226.32  Kłus1328.67
Ujeżdżenie1101.85  Skoki768.57
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
39.77
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1902.34
1902.34
1902.34
Prędkość
1226.32
1226.32
Ujeżdżenie
1101.86
1101.86
Galop
874.842
874.842
Kłus
1328.67
1328.67
Skoki
768.572
768.572
Ten koń ma 663 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Naleśnik nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja