Luciess

Staż : 85 dni
Ranking ogólny : 15873.
Fundusze : 60 583 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Quarter Horse Siwa Jabłkowita
08:30
Energia
94%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 2193.37

Wytrzymałość
356.0745
712.15
Prędkość
100.8
201.60
Ujeżdżenie
232.2305
464.46
Galop
138.2865
276.57
Kłus
43.3055
86.61
Skoki
225.99
451.98
Rasa: Quarter HorseWiek: 4 lata 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 157 cm
Płeć: klaczWaga: 436 kg
Maść: Siwa Jabłkowita Urodzona: 08.03.2021
Hodowca: Misiaczeq

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 6299.40
Wytrzymałość1661.75  Galop996.70
Prędkość719.33  Kłus344.97
Ujeżdżenie1454.34  Skoki1122.30
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-51.24
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: Automatyczny zakup
Quarter Horse
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1661.75
1661.75
1661.75
Prędkość
719.332
719.332
Ujeżdżenie
1454.34
1454.34
Galop
996.703
996.703
Kłus
344.977
344.977
Skoki
1122.3
1122.3
Ta klacz ma 573 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Chipra nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja