Lubelak

Staż : 4894 dni
Ranking ogólny : 1790.
Fundusze : 1 140 624 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Jasnosiwa
08:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
94%

Umiejętności

Suma: 11897.43

Wytrzymałość
379.2665
758.53
Prędkość
1520.285
3040.57
Ujeżdżenie
1368.035
2736.07
Galop
1920.38
3840.76
Kłus
202.333
404.67
Skoki
558.415
1116.83
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 12 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 166 cm
Płeć: ogierWaga: 484 kg
Maść: Jasnosiwa Urodzony: 04.12.2020
Hodowca: Lubelak Zarobki: 1 748 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0532
Wyścigi kłusem 01380
Biegi przełajowe 0224
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0110
Potencjał genetyczny Suma: 12027.27
Wytrzymałość1374.89  Galop3179.34
Prędkość2510.73  Kłus657.91
Ujeżdżenie2272.26  Skoki2032.14
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1374.89
1374.89
Prędkość
2510.73
2510.73
2510.73
Ujeżdżenie
2272.26
2272.26
2272.26
Galop
3179.34
3179.34
3179.34
3179.34
Kłus
657.912
657.912
Skoki
2032.14
2032.14
2032.14
Ten koń ma 1146 gwiazdek doskonałości.

selleclassique1x1* Klasyczne siodło

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

brideclassique1x1* Klasyczna uzda

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Frito Pendejo nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja