wio koniku

Staż : 977 dni
Ranking ogólny : 3210.
Fundusze : 6 729 339 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Ciemnokasztanowata
20:00
Energia
26%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 5354.10

Wytrzymałość
182.6475
365.30
Prędkość
331.0675
662.13
Ujeżdżenie
841.76
1683.52
Galop
1028.9845
2057.97
Kłus
89.929
179.86
Skoki
202.6595
405.32
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 3 lata 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 166 cm
Płeć: ogierWaga: 464 kg
Maść: Ciemnokasztanowata Urodzony: 09.12.2020
Hodowca: wio koniku

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 10869.84
Wytrzymałość1242.18  Galop2871.67
Prędkość2269.51  Kłus595.12
Ujeżdżenie2053.14  Skoki1838.21
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-52.74
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1242.18
1242.18
Prędkość
2269.51
2269.51
2269.51
Ujeżdżenie
2053.14
2053.14
2053.14
Galop
2871.67
2871.67
2871.67
Kłus
595.129
595.129
Skoki
1838.21
1838.21
1838.21
Ten koń ma 1030 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Tomek O.PG.-10869 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja