Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Skarogniada
21:30
Energia
23%
Zdrowie
100%
Morale
93%

Umiejętności

Suma: 6329.56

Wytrzymałość
36.613
73.23
Prędkość
877.2035
1754.41
Ujeżdżenie
890.859
1781.72
Galop
994.807
1989.61
Kłus
19.153
38.31
Skoki
346.1465
692.29
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 5 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 161 cm
Płeć: ogierWaga: 506 kg
Maść: Skarogniada Urodzony: 16.10.2020
Hodowca: Sarah Lance Zarobki: 571 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0621
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 10520.35
Wytrzymałość1453.22  Galop2300.25
Prędkość2194.17  Kłus712.03
Ujeżdżenie2062.19  Skoki1798.47
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
1.61
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: 20 Szaman
Matka: 20 Kiria<3
Koń pełnej krwi angielskiej
69.5%
Criollo
12.6%
Selle français
12.6%
Koń andaluzyjski
5.3%

Jakość

Wytrzymałość
1453.22
1453.22
Prędkość
2194.17
2194.17
2194.17
Ujeżdżenie
2062.2
2062.2
2062.2
Galop
2300.25
2300.25
2300.25
Kłus
712.039
712.039
Skoki
1798.47
1798.47
1798.47
Ten koń ma 996 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Potato 10,5 nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja