Et lupus

Staż : 2055 dni
Ranking ogólny : 75.
Fundusze : 54 970 equus
Historia właścicieli
Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Siwa Jabłkowita
11:00
Energia
77%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 13828.39

Wytrzymałość
791.795
1583.59
Prędkość
1442.935
2885.87
Ujeżdżenie
1304.995
2609.99
Galop
1824.495
3648.99
Kłus
381.657
763.31
Skoki
1168.32
2336.64
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 15 lat 8 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: ogierWaga: 473 kg
Maść: Siwa Jabłkowita Urodzony: 26.09.2020
Hodowca: Indins. Zarobki: 3 609 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0132
Wyścigi kłusem 0022
Biegi przełajowe 0212
Konkursy skoków 0001
Zawody w ujeżdżeniu 0010
droite
Potencjał genetyczny Suma: 11484.76
Wytrzymałość1313.08  Galop3034.40
Prędkość2397.67  Kłus628.60
Ujeżdżenie2169.56  Skoki1941.45
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
72.07
-100 0+100

Jakość

Wytrzymałość
1313.08
1313.08
Prędkość
2397.67
2397.67
2397.67
Ujeżdżenie
2169.56
2169.56
2169.56
Galop
3034.4
3034.4
3034.4
Kłus
628.6
628.6
Skoki
1941.45
1941.45
1941.45
Ten koń ma 1091 gwiazdek doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

potgraisseBeczułka tłuszczu

wytrzymałość: +8, prędkość: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Zadanie nie jest jeszcze zarejestrowany w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTen koń specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja