Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Izabelowata
09:00
Energia
100%
Zdrowie
33%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 13775.41

Wytrzymałość
782.63
1565.26
Prędkość
1441.965
2883.93
Ujeżdżenie
1302.71
2605.42
Galop
1829.725
3659.45
Kłus
366.394
732.79
Skoki
1164.28
2328.56
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 29 lat 2 miesiące
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 166 cm
Płeć: klaczWaga: 485 kg
Maść: Izabelowata Urodzona: 29.08.2020
Hodowca: degenerate frog Zarobki: 2 248 Equus

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0787
Biegi przełajowe 0024
Konkursy skoków 0166
Zawody w ujeżdżeniu 0000
droite
Potencjał genetyczny Suma: 11639.28
Wytrzymałość1330.56  Galop3075.77
Prędkość2429.69  Kłus636.98
Ujeżdżenie2198.66  Skoki1967.61
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
100.00
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Koń zniknął
Matka: K 3075.47 Kentucky Fried Chicken
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1330.56
1330.56
Prędkość
2429.7
2429.7
2429.7
Ujeżdżenie
2198.66
2198.66
2198.66
Galop
3075.77
3075.77
3075.77
Kłus
636.98
636.98
Skoki
1967.61
1967.61
1967.61
Ta klacz ma 1106 gwiazdek doskonałości.

cravachePalcat

ujeżdżenie: +4, galop: +9, kłus: +9, Skoki: +9

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

K 11639.28 |77 nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja