Koń wierzchowy Koń pełnej krwi angielskiej Gniada
09:00
Energia
100%
Zdrowie
100%
Morale
100%

Umiejętności

Suma: 3945.87

Wytrzymałość
200.101
400.20
Prędkość
363.516
727.03
Ujeżdżenie
397.8985
795.80
Galop
556.395
1112.79
Kłus
98.468
196.94
Skoki
356.556
713.11
Rasa: Koń pełnej krwi angielskiejWiek: 7 lat 10 miesięcy
Gatunek: Koń wierzchowyWzrost: 168 cm
Płeć: klaczWaga: 469 kg
Maść: Gniada Urodzona: 28.07.2020
Hodowca: Emerytowany hodowca

Zwycięstwa

trophee trophee2 trophee3
Wyścigi galopem 0000
Wyścigi kłusem 0000
Biegi przełajowe 0000
Konkursy skoków 0000
Zawody w ujeżdżeniu 0000
Potencjał genetyczny Suma: 10794.32
Wytrzymałość1233.98  Galop2850.95
Prędkość2253.98  Kłus591.16
Ujeżdżenie2039.41  Skoki1824.82
BLUP (Najlepsze Liniowe Nieobciążone Błędem Przewidywanie):
-31.04
-100 0+100

Pochodzenie

Ojciec: Diet Makes Me Sad Kentucky Fried Chicken
Matka: Koń zniknął
Koń pełnej krwi angielskiej
100.0%

Jakość

Wytrzymałość
1233.98
1233.98
Prędkość
2253.99
2253.99
2253.99
Ujeżdżenie
2039.41
2039.41
2039.41
Galop
2850.95
2850.95
2850.95
Kłus
591.17
591.17
Skoki
1824.82
1824.82
1824.82
Ta klacz ma 1023 gwiazdki doskonałości.

selleclassique3x3*** Klasyczne siodło

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

brideclassique3x3*** Klasyczna uzda

wytrzymałość: +3, prędkość: +3, ujeżdżenie: +3, galop: +3, kłus: +3, Skoki: +3

peigneGrzebień do grzywy

wytrzymałość: +4, prędkość: +4

curepiedKopystka

ujeżdżenie: +8

tapisclassique1x1* Czaprak do jazdy Klasycznej

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bonnet1x1* Nauszniki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1

bande1x1* Owijki

wytrzymałość: +1, prędkość: +1, ujeżdżenie: +1, galop: +1, kłus: +1, Skoki: +1


Ośrodek jeździecki

Automatyczny zakup nie jest jeszcze zarejestrowana w ośrodku jeździeckim.

Trening

Wytrzymałość
Prędkość
Ujeżdżenie
Galop
Kłus
Skoki

Zawody

specialisationclassiqueTa klacz specjalizuje się w Jeździectwie Klasycznym.

Rozmnażanie

Informacja